Boomerang guanya la primera prova de la Lliga de Tardor

Aquest cap de setmana hem organitzat la primera prova de la lliga de tardor, formada per un total de tres proves.

La sortida estava programada a les 12h, però degut a la manca de vent es va aplaçar més de mitja hora. El començament de la regata va estar marcat per un vent molt fluix d'uns 4kts d'intensitat, i va anar pujant molt lentament fins a uns 8kts al final de la prova.

El recorregut va consistir en una cenyida de 1,5mn en direcció a Alcanada, per despres posar rumb a la balissa del murterar, davant el port dels Anglesos, per finalment acabar davant el CNCP completant un recorregut de 5,8mn.

El guanyador de la regata va ser el Boomerang de Damià Jaume, seguit per el Cranc, de n'Antoni Salom i en tercera posició l'Iruña II, den Miquel Deyà.

La pròxima prova de la lliga esta programada per el dia 19 de novembre.